Aangenaam!

Wie kent er geen vooroordeel over advocaten? Saai, ouderwets, duur… Voor iedere keer dat een advocaat een mailtje opent, krijgt de cliënt een dikke factuur.  Nee hoor, laat dat juridische advies maar zitten!

Het is lang niet altijd nodig om een advocaat in te schakelen; een jurist is vaak meer dan genoeg. Oh? Je kent ook vooroordelen over juristen? Die wil ik bij dezen dan graag wegnemen.

Digitaal kantoor

De Rechtsboetiek is geen muf kantoor met boekenkasten vol stoffige boeken, maar een kantoor dat voornamelijk digitaal bestaat. Dat betekent dat ik geen kantoorkosten in rekening hoef te brengen en doordat ik dossiers digitaal bijhoud en voornamelijk communiceer via internet mijn uurprijs laag kan houden.
Het is ook altijd prettig om vooraf te weten waar je aan toe bent en gaandeweg geen verrassingen tegen te komen. Daarom werk ik het liefst met een projectprijs; een prijs die we vooraf zijn overeengekomen. Bij De Rechtsboetiek betaal je dus niet voor het openen van een mailtje.

Doel

Je krijgt bij mij ook een eerlijk advies. Wat is je doel, hoe kunnen we dat bereiken en hoe reëel is dat eigenlijk? Welke strategie is het beste om de relatie met je klant goed te houden? Wil je absoluut je gelijk halen, of wil je de beste oplossing met de minste juridische kosten? We bepalen samen welke richting we opgaan. Geen verrassingen, weet je nog?

Intake

Misschien weet je nog helemaal niet zeker of je een jurist nodig hebt. En wil je wel met mij samenwerken? Daar kom je maar op één manier achter: neem gratis en vrijblijvend contact met me op. We bespreken je wensen en je verwachtingen en ik bekijk of wij samen een oplossing kunnen vinden.

Juridisch advies hoeft helemaal niet duur te zijn. Wees er op tijd bij en voorkom noodweer. Een afspraak is zo gemaakt!