Selecteer een pagina

Plezier krijgen in het analyseren van jurisprudentie?

  • snel¬†inzicht in de opbouw van jurisprudentie
  • bespaar tijd
  • sleep studiepunten binnen

Je gegevens zijn 100% veilig. Ik doe niet aan spam.

Jurisprudentie is leuk!

Tijdens mijn rechtenstudie was ik bij ieder nieuw vak gemotiveerd tot op het bot, maar van de lange lijsten met verplichte uitspraken – en vaak ook de lange lijsten met aanbevolen uitspraken – kreeg ik de kriebels. Het was de hoogste tijd om orde in de chaos te scheppen en de jurisprudentielijsten gestructureerd te lijf te gaan.

Vanaf dat moment verdween mijn jurisprudentiestress als sneeuw voor de zon. Sterker nog: ik kreeg ontzettend veel plezier in het analyseren van rechterlijke uitspraken!

Inmijn gratis e-book vind je handige checklists waarmee je in een handomdraai jurisprudentie leert analyseren.

Download nu het gratis e-book!

Ontdek hoe je binnen een half uurtje gestructureerd rechterlijke uitspraken analyseert.