Meesterlijke ondersteuning

juridische versterking op aanvraag

Tijd voor je passies buiten je werk

Het is vrijdagmiddag en de klok slaat vijf uur. In plaats van te blijven hangen in een overvol kantoor, loop jij met een glimlach op je gezicht naar buiten. De zon schijnt en jij voelt de warmte op je huid terwijl je naar huis rijdt. Het is tijd voor het weekend – tijd om te ontspannen, te genieten van quality time met je gezin en misschien zelfs ook weer die hobby op te pakken die je veel te lang hebt laten versloffen. 


Door juridisch onderzoek en het opstellen van adviezen en andere teksten aan mij over te laten, krijg jij de ruimte om weer te ademen. Jij kunt je weer richten op wat echt belangrijk is in het leven: tijd doorbrengen met je geliefden, je passies volgen en jouw creativiteit de vrije loop laten.

Geen eindeloze stroom deadlines en dossiers meer, maar vakanties die echt vakantie zijn.

"Had ik maar meer gewerkt en minder van m'n vrije tijd genoten…"

Zou er echt iemand zijn dit dít zegt op zijn sterfbed? Ik denk het niet. Een goede balans tussen werk en privé is heilig; niemand zit te wachten op een burn-out of een klagende partner tijdens een vakantie omdat je weer voor dag en dauw nog snel wat mails moet wegwerken. Werk samen met mij voor meer vrije tijd voor jou. Zodat jij je kunt richten op de onbetaalbare dingen in je leven.

Structuur en efficiëntie

Met mijn ‘meesterlijke ondersteuning’ bied ik niet alleen een breed scala aan ondersteunende taken, maar ook een unieke combinatie van expertise en ervaring. Als structuurgoeroe met jarenlange ervaring in het aanleren van effectief plannen en het creëren van structuur voor studenten, begrijp ik als geen ander het belang van een georganiseerde en efficiënte aanpak.


Mijn passie voor het (straf)recht beperkt zich niet tot Nederland; ook Zwitserland, Frankrijk en Duitsland hebben mijn grote interesse gewekt. Ik verdiep me graag in de nuances en verschillen van deze diverse rechtsstelsels, wat mij in staat stelt om een breder perspectief te bieden bij het verlenen van juridische ondersteuning.


Of je nu snelle, ad hoc ondersteuning nodig hebt om die last-minute deadlines te halen, of een langdurige samenwerking zoekt voor een gestage groei van je praktijk, ik sta voor je klaar om jouw team te versterken en je te ondersteunen bij het behalen van je doelen.

Plan een kennismakingsgesprek in

Voel je de druk van een groeiende stapel werk op je schouders? Geen zorgen, ik ben er om te helpen! Boek nu je gratis kennismakingsgesprek om uit te vinden hoe ik jou meer tijd kan opleveren


Tijdens ons gesprek gaan we in op jouw specifieke uitdagingen en behoeften. Geen ongemakkelijke gesprekken hier, gewoon een relaxte brainstorm over hoe ik jouw werklast kan verlichten.


Klik op die knop hieronder om je gesprek in te plannen. Je zult zien dat je je meteen beter voelt. Tot snel!

Ontdek de voordelen van externe ondersteuning

en pak die waardevolle tijd terug!

Tijdbesparend

Als zzp’er ben ik beschikbaar om te helpen bij het werk wanneer het nodig is. Niet alleen tijdens de extra drukke momenten, maar bijvoorbeeld ook tijdens jouw welverdiende vakantie.

Expertise

Met mijn brede achtergrond en ervaring kan ik uitstekend onderzoek doen naar jurisprudentie en literatuur, adviezen formuleren en processtukken schrijven. Dit bespaart jou tijd waardoor je eindelijk eens écht van een vrij weekend kunt genieten.

Kostenbesparend

Door mij in te huren hoef je geen vaste medewerker aan te nemen. Dit bespaart kosten op lange termijn, terwijl je toch kunt profiteren van mijn expertise en enthousiasme.

Basis

€107
p/u
 • looptijd 12 weken
 • 8 uur per week
 • extra inzetbaarheid mogelijk
 • online ondersteuning

Premium

€97
p/u
 • looptijd 24 weken
 • 8 uur per week
 • extra inzetbaarheid mogelijk
 • online ondersteuning

VIP

€85
p/u
 • looptijd 40 weken
 • 8 uur per week
 • extra inzetbaarheid mogelijk
 • online en op locatie
Genoemde prijzen zijn exclusief btw en exclusief reiskostenvergoeding. Voor inzet zonder pakket of projecten die korter duren dan het basispakket geldt een uurtarief van € 117,-.

Hoe het werkt

afspraak inplannen

Plan vrijblijvend een gesprek waarin we elkaar leren kennen. Bij een wederzijdse klik kunnen we van start. 

wensen en behoeftes

Vertel me aan welke ondersteuning jij behoefte hebt en wanneer, en met welke randzaken je wilt dat ik rekening hou. 

Aan de slag!

Zodra je alle benodigde informatie hebt doorgestuurd, ga ik voor je aan de slag. En jij? Jij gaat lekker op tijd naar huis om te genieten van een vrije avond. 

Overtuigd? Plan vandaag nog een afspraak!